Uz All-Stars ekipe u Grabriku će zaigrati i saborski zastupnici

Zakucavanje na hrvatskom All Stars spektaklu
(FOTO: PIXSELL)

13.03.2013. | Domagoj Katić
Pregleda: 9559

Košarkaški spektakl kakav Požega još nije vidjela, a u kojem će nastupiti košarkaši Cedevite, Cibone, Zagreba, Split Jollyja i drugih je sve bliže, a organizatori tvrde da sve teče prema planu za održavanje 20. All Star utakmice 19. ožujka u požeškoj sportskoj dvorani Grabrik s početkom u 18 sati.

Kao uvertiru u glavnu utakmicu požeški gradonačelnik Zdravko Ronko je najavio okršaj između veterana Grada Požege i košarkaške ekipe Hrvatskog sabora u kojoj nedostaju još dva igrača, ali Ronko kaže kako će ekipa biti kompletna do utakmice koja započinje u 15,45 sati.

- Zadovoljstvo mi je što će upravo košarkaši otvoriti novouređeni Grabrik koji će već u petak biti potpuno u funkciji - rekao je Krešimir Pavelić, predsjednik Požeškog sportskog saveza. Vladimir Englman, tajnik ŽKK Požega je zamolio publiku da u 17,30 bude u Grabriku.
- Već u 17:45 je predstavljanje igrača, a nastupit će akrobatska skupina iz Slovenije te plesne skupine Ilijane Lončar i Marine Mihelčić. Uz njih bit će natjecanje u zakucavanju i pogađanju trica, tako da će program trajati više od 2 sata. Svi koji dođu imat će priliku dobro se zabaviti jer je ovo nešto što se u Požegi ne viđa često, a pitanje je kada ćemo opet imati takvu priliku - kazao je Englman.


Boris Jakimenko, stručni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza također jamči pravi spektakl. - Siguran sam u atraktivnu igru, pozvani su najbolji igrači ABA i A1 lige te maksimalno kvalitetni treneri. Očekujemo i velik broj igrača i trenera u publici i naravno, punu dvoranu gledatelja jer to daje posebnu draž ovom spektaklu. Bez obzira na prijateljski karakter očekujem pravu utakmicu i rivalitet između ekipi Sjevera i Juga - navodi Jakimenko.


Utakmicu će igrati i jedan rođeni Požežanin, Dino Buturac, košarkaš ekipe Jolly JBS koji će nastupiti za ekipu Juga. Organizatori najavljuju i vrhunsku šestorku koja će se natjecati u tricama i drugu šestorku u zakucavanju te kažu kako će u obje kategorije nastupiti po jedan Požežanin.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI