Družimo se, zabavljamo i učimo koristiti internet

Ljubo Gnjatović
(FOTO: Marina Kvolik)

08.03.2013. | Marina Kvolik
Pregleda: 9147

Oko 70 polaznika upisalo se na besplatni tečaj informatike za umirovljenike koji je Grad Požega organizirao u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice.

- Učimo ih osnove, pisati dokumente. Otvorili smo im e-mail račune kako bi se mogli dopisivati, a ukoliko budu zainteresirani napravit ćemo im i facebook profile. Vrlo su ažurni u obavljanju zadataka. Ide im sporije, ali se trude - rekao je Dino Blažević, voditelj tečaja.




84-godišnji polaznik Ljubo Gnjatović ističe kako se osjeća kao dio male obitelji. Bez obzira na godine odlučio se prijaviti kako bi bio u skladu s modernim vremenom. - Nemam nikakvog predznanja. Vrlo je interesantno. Učim od temelja. Najviše me zanima internet gdje volim čitati o sportu, politici, kulturi i slično - rekao je Ljubo koji je svim polaznicama za Dan žena poklonio ruže.


- Prekrasno je. Svi smo se upoznali i sprijateljili međusobno, a voditelje doživljavamo kao svoju unučad. Imam predznanja, ali želim još više naučiti. Svakodnevno pratim internet, redovito čitam 034portal. Ne zanimaju me društvene mreže poput Facebooka. Ovo je odlično i to nas je motiviralo dalje za proljeće - tvrdi Marica Sertić. Tečaj za umirovljenike će trajati do kraja svibnja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI