Špoler drugi, Grdiša četvrta

Zoran Špoler sa zlatnom medaljom
(FOTO: Mario Nakić)

04.03.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 2198

U sportskoj dvorani Grabrik održan je ove nedjelje jubilarni 10. Kup grada Požege u gađanju samostrelom u dvorani na 18 metara.

Najbolji samostreličari iz hrvatske, mnogi od njih i svjetske klase okupili su se  na ovom natjecanju. Požegu su predstavljali Građansko streljačko društvo te Streljački klub "Požega" koji su osvojili treće i četvrto mjesto među ekipama, a najbolji su bili predstavnici Streljačkog društva Dubrava 1094, ispred Prvog građanskog samostrelskog društva - Zagreb

Domagoj Pereglin iz Streljačkog društva Dubrava 1094, s 897 pogođenih krugova. Zoran Špoler, član Građanskog streljačkog društva Požega 1871, ostvario je najbolji rezultat među domaćim strijelcima osvojivši drugo mjesto s 877 krugova, za jedan krug ispred trećeplasiranog Željka Tijana iz SD Dubrava 1094.


U ženskoj konkurenciji rezultati su bili vrlo zanimljivi: najbolja bila Tihana Odlešić iz SD Dubrava 1094 s 891 pogođenim krugom, slijedile su je svaka sa krugom razlike Branka Pereglin i Nikolina Krivanek iz PGSD Zagreb, te kao četveroplasirana Maja Grdiša iz SK Požega, ujedno i najbolja domaća natjecateljica.


Kako je konkurencija je bila bila jaka i među juniorima Marijan Kajfeš iz SD "Dubrava 1094" pogodio je 893 kruga, Ivan Kelečić iz PGSD "ZAGREB" zaostao je za njim samo dva kruga, a trećeplasirana Valentina Kozumplik, iz SD "DUBRAVA 1094, ostvarila je 871 krug.

Nakon natjecanja Petar Bosanac, predsjednik SK Požega je u ime organizatora uručio prigodne plakete za doprinos samostreličarstvu gradonačelniku Zdravku Ronku i Požeškom sportskom savezu, koju je primio u ime saveza njegov predsjednik Krešimir Pavelić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI