Kuglanje: Splićani pobijedili na juniorskom prvenstvu u Požegi

Juniorsko prvenstvo Hrvatske u kuglanju
(FOTO: H. Bakić/KK Požega)

28.01.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 2567

Ukupno 18 ekipa iz cijele Hrvatske nastupilo je na 22. Ekipnom prvenstvu Hrvatske u kuglanju za juniore u kategoriji do 23 godine, održanom proteklog tjedna u požeškoj Gradskoj kuglani. Zlatnu medalju osvojio je klub Mertojak iz Splita u sastavu Čubelić, Zoković, Žubrinić, Primorac s 2.216 čunjeva. Splićani su bili bolji od drugoplasiranih Osječana (KK Konikom) za svega 25 čunjeva. U borbi za treće mjesto KK Radnik iz Velike Gorice nakon prilično neizvjesne borbe pobijedio je ekipu Poštar iz Splita u kojoj je nastupio i Požežanin Marijan Matijević.

Domaća ekipa Požega-mladi koja je nastupila u sastavu Dražen Dujmović - Matija Romić - Robert Bakić - Pavao Zovko s ukupno 1.930 oborenih čunjeva zauzela je 17. mjesto. Njihov predstavnik Hrvoje Bakić napominje kako to i nije loš rezultat.

- Ovo im je prvi ekipni nastup, malo ih je uhvatila trema domaćeg terena i publike koja je zasigurno očekivala više, ali ovoga puta nije išlo. Sretni smo što smo uopće skupili i tu jednu ekipu jer nakon dugo vremena se Požega počela pojavljivati na kuglačkoj karti Republike Hrvatske s mlađim kategorijama - komentirao je Bakić.


Priznanja i medalje pobjedničkim ekipa uručili su Krešimir Pavelić, predsjednik Požeškog sportskog saveza i Zdravko Ronko, gradonačelnik Požege.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI