Darko je prvi Pakračanin rođen u 2013.: Ime dobio po ocu

Jelena Romanić Han sa sinom Darkom
(FOTO: Mario Barać)

21.01.2013. | Mario Barać
Pregleda: 12215

Pakračani su sinoć u 3 sata i 10 minuta dobili prvog novog sugrađanina u 2013. godini. Ime mu je Darko, težak je 3.630 grama i dugačak 51 centimetar.

Na svijet ga je donijela majka Jelena Romanić Han, a zanimljivo je da je mali Darko dobio ime po ocu.

– Osjećam se odlično, porod nije bio previše naporan i protekao je dosta brzo. Najvažnije da smo i beba i ja dobro, rekla nam je Jelena koja ima i kćer Evu koja će u travnju napuniti dvije godine.





Ovo je prva beba s područja Pakraca i Lipika u ovoj godini, a iako je za to trebalo proći čak 21 dan, to nije rekord pakračke bolnice.

– Prije desetak godina smo prvo dijete s područja Pakraca i Lipika dobili 22. siječnja i sjećam da se radilo o blizancima, rekla je Ankica Martinelli, primalja u rodilištu pakračke bolnice.

Tijekom prva tri tjedna ove godine, u pakračkoj bolnici je zabilježen 21 porod, što znači da se rađa u prosjeku jedna beba dnevno. Većina rodilja dolazi iz Daruvara, Garešnice, Kutine, Novske i drugih gradova čiji stanovnici gravitiraju pakračkoj bolnici.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI