Za 7 godina braka priredio joj pravo iznenađenje (video)

Damir i Arijeta Pejaković
(FOTO: Youtube/Screenshot)

28.12.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 40945

Pravo iznenađenje i pozitivni šok doživjela je Arijeta Pejaković kada joj je njezin suprug Damir u caffe baru Capitol priredio "flashmob" iznenađenje za 7. godišnjicu braka.

Nakon što su se smjestili prilikom, ona je bila uvjerena sasvim običnog večernjeg izlaska, u jednom trenutku je jedna od prisutnih pjevačica, koja je glumila gošću kafića, počela pjevati Gibonnijevu pjesmu.

- U prvi mah nisam znala da pjevaju meni, ali mi je postalo jasno kada sam vidjela da me kamere snimaju. Mislim da se na meni vidi šok i iznenađenje nakon što sam shvatila da su gosti kafića zapravo pjevači koje je moj muž angažirao. Odlično su pjevali i bilo je jako emotivno. Svo ovo proteklo vrijeme nisam imala niti jedan tračak sumnje da bi mi mogao takvo što pripremiti - kaže nam Arijeta te dodaje kako ju je stvarno razveselilo iznenađenje.


Damir Pejaković kaže kako je ideja polako rasla u glavi, a sve je pripremao posljednja 3 mjeseca.


- Doveli smo pjevače, sakrili kamere i mogu reći da sam stvarno zadovoljan realizacijom. Učinio sam to jer sam 7 godina u sretnom braku sa ženom koja mi je i lijeva i desna ruka. Imam dijete te sam smatrao da zaslužuje jedan ovakav, nematerijalni poklon - kaže Damir koji je za ovu priliku iznajmio cijeli lokal.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI