Husarovi do Božića u novoj kući, slijedi adaptacija

Obitelj Husar ispred stare kuće iz koje moraju iseliti
(FOTO: Domagoj Katić)

15.12.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 18673

Sedmeročlana obitelj Husar iz Kneževca imat će sretan Božić. Općina Čaglin zahvaljujući donatorima uspjela je do danas, prema riječima načelnika Ivana Đurine, skupiti oko 80.000 kuna za novu kuću koja će biti doživotno ustupljena na korištenje ovoj obitelji. Obitelj Husar, kako smo pisali, našla se u problemu jer je vlasnik sadašnje kuće u kojoj žive odlučio kuću prodati.

Načelnik Đurina jutros se iznenadio kada smo ga nazvali da nam komentira jučerašnju donaciju anonimnog donatora od 40.000 kuna rekavši nam da nema saznanja o uplati, ali da će odmah provjeriti stanje računa. I uistinu, naša informacija bila je točna, novac je na računu, ukupno ga ima više nego potrebnih 50.000 kuna za kupnju nove kuće, pa Đurina najavljuje adaptaciju.

- Hvala još jednom svim ljudima koji su se uključili u ovu akciju. Kako je prikupljeno do danas oko 80.000 kuna, a ima najava da će biti još uplata, Općina će detaljno adaptirati kuću koju će Husarovi dobiti na korištenje. Obitelj će do Božića biti u novoj kući, a adaptacija će krenuti s proljećem, kada to dozvoli vrijeme.



Buduća kuća obitelji Husar u Migalovcima koja će biti adaptirana


Kako je obitelji Husar potrebna i oprema za kućanstvo, Đurina kaže da će novac biti utrošen i na kupnju uređaja i namještaja.
- Sve uplate transparentno su objavljene na našim web stranicama, a tako će biti i sa svim troškovima, sve mora odgovarati u jednu lipu, uvjerava Đurina.

Akcija traje do Božića i još uvijek se možete uključiti. Prenosimo podatke za donacije objavljene na internetskim stranicama Općine Čaglin.

Broj žiro računa za donacije obitelji Husar kod Croatia banke je:
2485003 – 1805800002
model 68
poziv na br. odobrenja 7765-vaš OIB

Za uplate iz inozemstva:
IBAN: HR7624850031805800002
SWIFT Croatia banke d.d. : CROAHR2X



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI