Kao priznanje za postignuća: Smijenjen ravnatelj PP Papuk

Ivica Samardžić
(FOTO: Mario Nakić)

05.12.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 30052

Ministar zaštite prirode i okoliša Mihael Zmajlović smijenio je Ivicu Samardžića, dugogodišnjeg ravnatelja Javne ustanove Parka prirode Papuk. Na mjesto vršitelja dužnosti ravnatelja postavljen je Goran Radonić, dosadašnji stručni voditelj u PP Papuk.

Dogodilo se to u trenutku kada je Parku prirode Papuk odobreno 165.000 eura iz europskog IPA programa u sklopu projekta mađarsko-hrvatske prekogranične suradnje. Nositelj je osječka udruga Zeleni Osijek, a PP Papuk je partner projekta. Navedena sredstva su za poboljšanje infrastrukture u parku.

Nedavno je Samardžiću u Bruxellesu uručeno priznanje kojim je PP Papuk postao europska destinacija izvrsnosti, a prije nekoliko godina postao je prvi geopark na cijelom Balkanu.


Podsjetimo, Samardžićevu smjenu tražilo je Upravno vijeće JU PP Papuk na čelu s predsjednikom Draženom Dumančićem zbog "neobavljanja funkcije na koju je postavljen". Samardžić je odgovorio pismom i prijavom protiv Dumančića, na koju, kako doznajemo, još nije dobio odgovor iz Ministarstva.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI