Kamionom sletio s ceste i udario u prometni znak (foto)

Prometna nesreća u Omanovcu
(FOTO: PU požeško-slavonska)

14.11.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 24558

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je jučer četiri prometne nesreće s materijalnom štetom, ali ozlijeđenih nije bilo.

Oko pola sata nakon podneva u Omanovcu nadomak Pakraca 46-godišnji vozač kamiona "MAN" zagrebačkih registracijskih oznaka s pridodanom poluprikolicom nije se kretao sredinom obilježene prometne trake već je kotačima vozila zahvatio putnu bankinu i kanal. Nakon toga je udario u stupiće za označavanje ruba kolnika pa u prometni znak.




U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 10 sati u Ulici Matije Gupca u Pakracu, 27-godišnji vozač osobnog automobila VW Caddy daruvarskih registracija uslijed neprilagođene brzine udario je u zaustavljeni VW Passat, također daruvarskih registracija.


U Kuli kod Kutjeva oko podneva je došlo do sudara između teretnog automobila i traktora s dvije pridodane prikolice.

27-godišnja vozačica osobnog automobila marke Nissan daruvarskih registracijskih oznaka jučer je oko 14 sati u Pakracu, u ulici Radničko naselje uslijed nepropisnog uključivanja u promet udarila u teretno vozilo marke "MAN" slavonskobrodskih registracijskih oznaka s pridodanim priključnim vozilom.

Protiv počinitelja ovih prometnih nesreća slijede prekršajni nalozi, javljaju iz PU požeško-slavonske.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI