Čitatelji 034portala u online aukciji skupili 2.500 kn za Mateja

Matej i njegov otac Mario Markanović
(FOTO: Mario Nakić)

01.10.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7495

Na online aukciji slika koje je proteklog vikenda proveo 034portal u suradnji s Općinom Velika prodano je 8 slika, a ukupno ponuđeni iznos je točno 2.500 kuna.

Radi se o slikama nastalim tijekom likovne kolonije u Velikoj, a djela su požeških i zagrebačkih umjetnica Anite Grbavac Jakobović, Branke Spasovski, Maje del Vechio, Valerije Velčić, Verice Kovač i Vesne Šprljan.

Iznos za slike uplaćuje se direktno na račun Mateja Markanovića, 7-godišnjeg dječaka iz Trenkova koji boluje od zloćudnog tumora na mozgu, a njegovi roditelji trebaju financijsku pomoć zajednice da bi se Matej mogao nastaviti liječiti.


- Stanje se dodatno pogoršalo. Bolest se vratila, Mateju su propisane nove terapije, on je sada u Zagrebu, a ja ću mu se sutra pridružiti - rekao je Matejev otac Mario u razgovoru za 034portal. Mario je također izrazio svoju zahvalu našim čitateljima koji su sudjelovali u humanitarnoj aukciji.


LINK Pogledajte slike koje su bile na dražbi.

Svi koji žele, uvijek mogu uplatiti svoju pomoć za liječenje Mateja Markanovića na žiro-račun u Erste banci, broj 2402006-1031262160.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI