Grčkim klubovima sponzori bordel i pogrebno poduzeće

Grčki nogometaši
(FOTO: Telegraf.rs)

28.09.2012. | M.N.
Pregleda: 2102

Teška financijska situacija natjerala je sportske klubove u Grčkoj da prihvaćaju ponude za sponzorstva i od onih čije reklame nisu uobičajene na dresovima. Tako jedan nogometni trećeligaš ima za sponzora bordel, a drugome je sponzor pogrebno poduzeće, objavio je srbijanski portal Telegraf.rs.

- Radi se o službenoj javnoj kući koja ima registrirani obrt i zarađuje oko dva milijuna eura. Kada smo igračima rekli tko će biti novi sponzor, pitali su hoće li biti nekog bonusa. Šalu na stranu, prijedlog smo prihvatili iz čisto ekonomskih razloga - rekao je Janis Baciolas, predsjednik kluba Vukefala iz Larise.

Nogometaši Paleopirga nisu bili oduševljeni zbog novog pokrovitelja, budući da su dobili ponudu pogrebnog poduzeća.





- Riječ je o preživljavanju. Vlasnik pogrebnog zavoda je naš prijatelj i lako smo se dogovorili. Igračima sam pokazao crni dres s velikim križem u sredini i svidio im se. Sada nam ljudi čak traže da kupe dresove naše ekipe - pohvalio se generalni menadžer Paleopirga Lefteris Vasiliu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI