Polomio rebra starcu koji je tjerao krave sa svoga polja

Ilustracija: Policija
(FOTO: Jurica Gaović/PIXSELL)

27.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 12782

Pleternička je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom iz Kneževca kod Čaglina, za kojega je utvrđeno da je 19. srpnja oko 16 sati na polju tjelesno napao 66-godišnjaka i teško ga ozlijedio. Protiv njega slijedi kaznena prijava, a zakonom predviđena kazna za nanošenje teške tjelesne ozljede je zatvor od 3 mjeseca do 3 godine.

Neslužbeno doznajemo kako je do sukoba došlo kada su krave 53-godišnjeg vlasnika ušle u kukuruze 66-godišnjaka koji ih je potom pokušao istjerati, no nije znao da je 53-godišnjak sa svojom obitelji također u blizini. Oni su ga napali i, prema riječima mještana, supruga i majka 53-godišnjaka su držale 66-godišnjaka dok ga je 53-godišnji nasilnik tukao. Tom mu je prilikom polomio tri rebra.

66-godišnjak je završio u Općoj županijskoj bolnici Požega, na Odjelu za traumatologiju.


U PU požeško-slavonskoj nam je potvrđeno kako se radi o počinitelju otprije poznatom policiji te da mještani imaju često probleme s njegovom obitelji.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI