Arsenalova škola nogometa otputovala u Grčku

Arsenalov ljetni kamp u Velikoj
(FOTO: AŠN)

29.06.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 4450

Sedamdesetak talentiranih nogometaša od 7 do 15 godina iz cijele regije sudjelovalo je na četverodnevnom Arsenalovom nogometnom kampu u Velikoj.
Djeca iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Ukrajine s radošću su trenirala dva puta dnevno po izuzetno ugodnom vremenu.

Izuzetno zadovoljni Velikom

- Treninzi su bili organizirani i provođeni prema dobnim skupinama, a vodio ih poznati trener de Hoop. Izuzetno smo zadovoljni Velikom i nadamo se da ćemo se opet vratiti i organizirati još puno kampova uz dobru suradnju s Općinom Velika – rekao je Robert Špiranec, predsjednik Arsenalove škole nogometa.


Pedeset najboljih sudionika kampa otputovalo je, zajedno s vodstvom, u grčki Delfi na cijenjeni nogometni turnir na kojemu će sudjelovati najbolje ekipe Arsenalove škole nogometa iz cijeloga svijeta.


Svi dišu kao jedan

- U Hrvatskoj nisam prvi put i jako mi se sviđa Slavonija, a posebno hrana, rekao je Orest Kuzyk Ukrajinac koji trenira za ukrajinski Dinamo Kijev.

- I treninzi i smještaj u Velikoj su odlični, a kamp je bio pun pogodak. Mene i brata roditelji su odmah pustili, a tako i nekolicinu mojih prijatelja. Sada svi dišemo kao jedan, kaže Riječanin Andrija Filipović te dodaje kako su na kampu imali priliku slušati i predavanje o psihologiji sporta.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI