Nova cesta: Mještani više neće biti odsječeni

Županijski čelnici u novoj dvorani u Čaglinu
(FOTO: PSŽ)

12.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 12973

Sportska dvorana u Čaglinu bit će gotova do kraja godine, najavio je požeško-slavonski župan Marijan Aladrović, koji je danas, skupa sa zamjenicima Ferdinandom Trohom i Željkom Jakopovićem, obišao dva kapitalna gradilišta u čaglinskoj općini.

- Vrijednost radova na novoj dvorani je 6,5 milijuna kuna. Zgrada će imati 1.200 četvornih metara. Ministarstvo regionalnog razvoja financira 65 posto preko EIB II programa, a ostatak je osigurala Općina Čaglin, rekao je dožupan Troha.

Župan Aladrović je napomenuo kako je na isti način riješen problem u pet općina i gradova na području Požeško-slavonske županije, odnosno svagdje gdje su jedinice lokalne samouprave izrazile potrebu za novom dvoranom.


Nakon toga, županijski su čelnici obišli gradilište na županijskoj cesti koja se gradi između Čaglina i Kneževca, a ide uz akumulaciju Londža.


- Ova je cesta od iznimnog značaja za stanovnike mjesta uz Londžu, koji su prošle godine triput ostali odsječeni zbog poplava. Cesta je duga 3,5 kilometara, a vrijednost radova je šest milijuna kuna. Bit će gotova do polovice svibnja, najavio je dožupan Jakopović.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI