Pleternica dobila pedijatra

Pedijatrijska ambulanta u Pleternici
(FOTO: Vjeran Blašković)

08.06.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 11901

Dom zdravlja Požeško-slavonske županije s 50.000 kuna decentraliziranih sredstava opremio je u pleterničkom Domu zdravlja pedijatrijsku ambulantu. Roditelji djece s pleterničkog područja do sada su kod pedijatra morali odlaziti u Požegu.

Pedijatrica Đeminina Zečević počela je u Pleternici raditi već proteklog ponedjeljka te poziva sve roditelje s pleterničkog područja da mogu doći i zdravstveni karton djece prebaciti u ovu, njima sada najbližu ambulantu.

- Radi se o popuni mreže i kvaliteti usluge koju podižemo prema stanovnicima naše županije. Ovoj ambulanti gravitira 846 djece i potrebno je 216 upisane djece kako bi ambulanta proradila u pravom smislu riječi - rekao je ravnatelj Doma zdravlja Požeško-slavonske županije Darko Puljašić.


Pedijatrijska ambulanta radit će ponedjeljkom i četvrtkom od 13 do 20,30 sati te ostalim danima u tjednu od 7 do 14,30 sati.


Ravnatelj Puljašić kaže kako će uskoro u Požegi biti otvorena i treća pedijatrijska ambulata, predviđena mrežom ambulanata.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI