Arsenal kupuje stadion u Velikoj?

Nogometni stadion u Velikoj
(FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL)

30.05.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 18538

Zanimljivu informaciju dao nam je načelnik Općine Velika Vlado Boban koji kaže da su u početnoj fazi razgovora s engleskim nogometnim klubom Arsenalom, kojemu je Općina na prodaju ponudila nogometni stadion u Velikoj i neizgrađeni hotel pored bazena.

- Sve je to preliminarnoj fazi i ništa se konkretno još nije dogodilo. U Velikoj su bili hrvatski predstavnici Arsenala već dva puta, pogledali su stadion i hotel i sviđa im se, ali nisu oni ti koji odlučuju.

Razgovori bi se trebali nastaviti krajem lipnja za kada dogovaramo na stadionu u Velikoj nogometni kamp Arsenala za uzrast djece od 6 do 14 godina, kaže nam načelnik Boban dodajući kako potvrdu i konkretan dogovor oko toga još uvijek čekaju.


- Tada bi u Velikoj četiri dana, od 26. do 29. lipnja boravilo 200 polaznika Arsenalove škole nogometa iz Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Kada bi se u Arsenalu odlučili kupiti stadion i hotel, Velika bi postala regionalni centar Arsenala poput onog u Grčkoj, ističe Boban.


Uspiju li se Veličani do kraja dogovoriti s Arsenalom, u Veliku bi uz djecu došlo i 14 Arsenalovih ljudi iz uprave i nekoliko menadžera.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI