Potpore: 13.800 za svinjokolju, 0 kn za humanitarni maraton

Gradonačelnik Požege Zdravko Ronko
(FOTO: Vjeran Blašković/ARHIV)

28.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 9106

Požeški gradonačelnik Zdravko Ronko odobrio je 13.800 kuna proračunskog novca za Zajednicu protjeranih Hrvata iz Srijema, Bačke i Banata koji su održali manifestaciju "Srijemska svinjokolja" početkom godine na Trgu Svetog Trojstva, objavio je Grad Požega. U istom članku o potporama, piše i da je Udruženje obrtnika za sudjelovanje u manifestaciji na otoku Braču dobilo 7.500 kuna potpore gradskog novca.

S druge strane, Udruzi "Gerger film" i redatelju Hrvoju Podobniku, koji je nedavno sudjelovao na Festivalu hrvatskog filma u Zagrebu, a iza sebe ima nekoliko uspješnih filmova, Grad je dodijelio samo 2.500 kuna potpore za snimanje sljedećeg filma. Biciklističkim maratoncima Marijanu Crnjcu i Nikoli Banožiću koji su vozili humanitarni panonski ultramaraton i završili u medijima na nacionalnoj razini promovirajući Požegu na najbolji mogući način, Grad nije još odgovorio na zamolbu za potporu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI