Krenulo asfaltiranje ceste prema Omanovcu

Asfaltiranje ceste prema Omanovcu
(FOTO: Mario Barać)

25.05.2012. | Mario Barać
Pregleda: 3316

Radnici tvrtke „Cesta Brod“, Nadcestarije Pakrac započeli su danas s asfaltiranjem pakračke ulice Kragujski put koja vodi prema naselju Kraguj i dalje prema planinarskom domu Omanovac.

U sklopu redovnog održavanja Županijska uprava za ceste je u sanaciju lošijih dijelova ove ceste te u presvlačenje kolnika u dužini od jednog kilometra investirala oko 250.000 kuna. Ova inače dosta frekventna prometnica koju zbog odlaska na Omanovac koriste brojni izletnici, sportaši, rekreativci i ostali građani, imat će tako bitno bolje uvjete za vožnju.

Tijekom dana će cestari odraditi sanaciju i presvlačenje 400 metara ceste prema naselju Klisa nedaleko Lipika u što je ŽUC investirao dodatnih 80.000 kuna.


- Ovim radovima otvaramo sezonu uređenja, modernizacije i rekonstrukcije prometnica na području Pakraca i Lipika. Kroz pojačano održavanje ćemo uložiti oko 1,8 milijuna kuna, uskoro kreće modernizacija i rekonstrukcija ceste Donja Obrije – Kapetanovo Polje, kao i obnova tri mosta u Kukunjevcu, najavio je Mijo Jozak, upravitelj ŽUC-a.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI