Pobjednik kupa već skoro odlučen: Slavija deklasirala Slavoniju

16.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 6758

Nogometaši pleterničke Slavije danas su pokazali da s pravom igraju u višem rangu i opravdali titulu favorita u prvoj finalnoj utakmici Županijskog kupa pobijedivši goste iz požeške Slavonije glatkim rezultatom 3:0. Golove su postigli braća Davor i Dalibor Žafranić te Vinko Ančurovski. Time je Slavija došla tik do osvajanja kupa.

- Mogu reći da sam zadovoljan. Utakmica je bila odlična, brza i dinamična. Odigrali smo je kvalitetno i nadigrali smo protivnika. Cilj nam je bio ne primiti gol kako bismo si što više olakšali uzvrat u Požegi, to smo i ostvarili - komentirao je Dalibor Bognar, trener Slavije.

- Slavija je zasluženo pobijedila. Prvih tridesetak minuta još smo nekako mogli parirati, no nakon njihovog prvog gola sljedeća dva su uslijedila brzo, a da se nismo ni snašli. Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi, ali ipak moram reći da sudac nije sudio čisti jedanaesterac nad Tomislavom Čakalićem kod rezultata 2:0. Ako je bio penal, trebao ga je suditi - rekao je Krešo Poleti, trener Slavonije.


Poleti dodaje da će biti teško za 14 dana dostići taj rezultat, ali Požežani se neće predati.


- Trenutno nam je prioritet prvenstvo, osigurati prvo mjesto u Rajsavcu, a nakon toga ćemo razmišljati kako uhvatiti ovu visoku prednost Slavije u kupu.

FOTO Pogledajte fotogaleriju s utakmice.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI