Karamarko u Požegi: Nova vlast nas tjera da se vratimo

Franjo Lucić i Tomislav Karamarko
(FOTO: Mario Nakić)

12.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 5879

"HDZ mora opet postati prepoznatljiv i prihvatljiv masama, vratiti se svojim korijenima, ali u isto vrijeme treba proći katarzu i postati suvremena stranka", rekao je Tomislav Karamarko, kandidat za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice prilikom jučerašnjeg posjeta svojim stranačkim kolegama u Požegi.

- Naše unutarstranačko natjecanje predugo traje pa smo aktualnoj vlasti dali ne 100 nego 200 dana, ali ona nas svojim postupcima tjera da se vratimo na vlast - ustvrdio je Karamarko.

Na lokalnim izborima koji će biti održani sljedeće godine, Karamarko je izrazio stav da je moguće koaliranje sa svim strankama koje njeguju tradiciju, pa tako nije isključio ni koaliranje s HDSSB-om, ali, kaže, o tome će odlučiti ljudi na terenu.





Predsjednik ŽO HDZ-a Požeško-slavonske županije Franjo Lucić rekao je kako će požeško-slavonski HDZ ugostiti sve kandidate i omogućiti im predstavljanje svojih programa pred članstvom, ali požeško-slavonski HDZ je već iskazao javnu potporu upravo Karamarku.

- To je čovjek koji može preporoditi HDZ - rekao je Lucić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI