Županijski HDZ podupire Tomislava Karamarka

Izbori u HDZ-u
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

07.05.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 3791

Županijski odbor HDZ-a odlučio je za predsjedničkog kandidata na predstojećim unutarstranačkim izborima te stranke podržati Tomislava Karamarka, bivšeg ministra unutarnjih poslova.

- Smatramo da je to čovjek koji može reorganizirati Hrvatsku demokratsku zajednicu, koji je mora demokratizirati i da nam na čelu HDZ-a treba čovjek koji ima snage i mogućnosti okupiti nove ljude oko sebe. Upravo kroz takvo vođenje stranke i čovjeka koji ima drugačiju viziju nadamo se da HDZ mora postići rezultate. Tu svakako mislimo na nove parlamentarne izbore, a do tada se moramo pripremiti i ponovno vratiti HDZ, uz koalicijske partnere, na tron tj. da obnaša vlast u Hrvatskoj - izjavio je predsjednik ŽO HDZ-a Franjo Lucić dodavši kako je takav stav donesen nakon rasprave na konstituirajućoj sjednici županijskog HDZ-a proteklog petka.

Tada je odlučeno i da se Franjo Lucić 20. svibnja, kada će biti održani unutarstranački izbori, kandidira u predsjedništvo stranke, a gradonačelnik Pakraca Davor Huška za člana središnjeg odbora.


Na sjednici su izabrana i četiri potpredsjednika županijskog HDZ-a: Ante Šolić, Vlado Boban, Antonija Jozić i Vinko Kasana.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI