Požežani registrirali bicikle: Pedaliranje sve popularnije

Registracija bicikla
(FOTO: Vjeran Blašković)

05.05.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 8686

Policajci su više nego zadovoljni današnjim odazivom Požežana na akciju registriranja bicikala. U policijsku bazu evidentiranih dvokotača tijkom trosatne akcije upisano je 78 bicikala, što će u slučaju krađe i pronalaska bicikla značiti lakše utvrđivanje vlasnika.

- Bicikli se sve više kradu, cijela obitelj je već registrirala svoje bicikle, mislim da ovakve akcije mogu pomoći u sprečavanju krađe, ali i pronalasku kradljivaca, rekla je Požežanka Maja Ploužek Dorontić.

Kontakt policajac Željko Drašković pojasnio je kako je za registraciju bicikla potrebna potvrda o vlasništvu, dakle račun, dodajući kako današnja akcija ispred trgovačkog centra Alles nije kraj registriranja bicikala u Požegi.


- Mi ćemo i dalje na raznim događajima imati ovakve akcije. Razmišljamo i da odredimo jedan dan u tjednu kada će građani redovno u policijskoj postaji moći doći i registrirati svoje bicikle. Imamo i suradnju s trgovinama bicikala pa već kod kupnje vlasnici dobivaju potvrde za registraciju.



Natjecanje u spretnosti vožnje

Ispred Allesa održana je biciklijada na kojoj su spretnost vožnje pokazala djeca u dvije starosne skupine. Najbolji su dobili na poklon bicikl sponzora, a drugoplasirani i trećeplasirani tenisice s kotačima.

Nagrađeni u kategoriji do 9 godina
1. Antonio Perić
2. Mihael Mandić
3. Lara Vučica

Nagrađeni u kategoriji od 10 do 12 godina
1. Luka Smajšek
2. Luka Obradović
3. Filip Čeliković



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI