Formula 1 na malim ekranima, ali ne i u Požegi!

Formula 1
(FOTO: Jens Buettner/DPA/PIXSELL)

08.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3962

Brza cesta, autoput i brzi vlak nisu jedine tekovine moderne civilizacije za koje su Požežani zakinuti. Upravo se javio na 034-alarm za Vaše probleme, jedan čitatelj koji izražava duboko žaljenje i nezadovoljstvo jer "samo Požežani neće moći pratiti Formulu 1". O čemu se zapravo radi?

Davorin Štetner, suvlasnik TV Plusa iz Jastrebarskog, osigurao je prava prijenosa Formule 1 za Hrvatsku, ali preko lokalnih i regionalnih televizijskih postaja. S prvim prijenosom kreće već danas rano ujutro u 4 sata, kada će prenositi uživo prvi trening za Veliku nagradu Malezije, javlja Index.

"Net daje logistiku, na njemu su komentatorske kabine i studio, a prenose još Osječka Televizija, TV Istra, Kanal Ri, zadarski Vox TV, splitski TV Jadran. Time smo praktički pokrili cijelu zemlju, ostaje nam samo da još potpišemo ugovor s Dubrovačkom TV kao što se očekuje", rekao je Štetner za Index.


Međutim, među nabrojanim televizijskim postajama nema nijedne koja pokriva Požegu. Kako doznajemo, televizijsku koncesiju za Požeško-slavonsku županiju nedavno je dobila SBTV iz Slavonskog Broda, ali ni ona nije na popisu televizija koje su potpisale ugovor sa Štetnerom.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI