Pakračani osvojili dvije zlatne medalje

30.04.2012. | Mario Barać
Pregleda: 5277

Osim što su se iskazali u organizacijskom dijelu FITA Star streličarskog turnira koji je proteklog vikenda održan u Pakracu, natjecatelji Streličarskog kluba „Kuna“ iz Pakraca ostvarili su i odlične rezultate te su natjecanje završili s dva zlatna odličja.

Damir Marošević je osvojio 1. mjesto u kategoriji „goli luk“ s rezultatom od 592 kruga. U ovoj kategoriji su se natjecala 3 takmičara, a srebro je osvojio još jedan Pakračanin Zoran Petrović (573).

Zlatnu medalju je osvojio i Josip Vončina (571) u konkurenciji 3 veterana u „golom luku“.


Na ovom vrlo jakom turniru koji jedan od pet turnira u Hrvatskoj na kojima se boduje po standardima Svjetske streličarske organizacije, nastupila su 72 natjecatelja iz 22 kluba iz Hrvatske i Slovenije, a natjecanje je bilo podijeljeno u 25 starosnih i spolnih kategorija. Od Pakračana su nastupili još Danijel Marošević koji je pucao u najbrojnijoj kategoriji seniora u „zakrivljenom luku“, a u konkurenciji 12 natjecatelja, završio je na 8. poziciji. Darko Tomašić je pakrački turnir završio na 5. mjestu u konkurenciji 6 seniora koji su gađali „tradicionalnim lukom“.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI