Franko marljivo trenira i vjeruje: Igrat ću za Arsenal!

Franko Zandona iz Lipika ušao je među najbolje koji će sudjelovati u kampu u Grčkoj
(FOTO: Mario Nakić)

19.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 21215

Sedamdesetak dječaka rođenih 1999. i 2000. godine sudjelovalo je na jučerašnjem, trećem po redu pripremnom kampu Arsenalove škole nogometa održanom ovoga puta u Pleternici, na igralištima NK Slavija. Male su nogometaše pratili skauti Arsenala, koji će najbolje od njih povesti na veliki europski kamp početkom travnja u Grčku, rekao nam je Slobodan Kadić, glasnogovornik Arsenalove škole nogometa.

Među odabranim mladim nogometašima je 11-godišnji Franko Zandona iz Lipika, inače igrač pakračkog Hajduka.

- Počeo sam trenirati nogomet sa 6 godina. Nadao sam se da ću ići u Grčku, da ću biti izabran i sada kada se to ostvaruje, to je kao ostvarenje sna. Cilj mi je zaigrati u Arsenalu jednoga dana, vjerujem da ću uspjeti - rekao nam je Franko.


Mladi nogometni maher trenira barem 3 sata dnevno, ali to ne utječe na njegovo učenje i zalaganje u školi. I dalje je odličan učenik, a nastavnici, kao i roditelji, ga podupiru u njegovu radu i cilju.


Među ostalim nogometašima koji su jučer u Pleternici pokazali svoje znanje ima još puno obećavajućih talenata.

- Naš kraj ima osobito dobar potencijal, to znam ne samo kod dječaka koji kod nas treniraju, nego i kod onih s kojima se susreću. Danas je u Pleternicu stiglo dosta djece iz Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske županije, a vidim da su neki došli čak iz Rijeke, pa i iz BiH - rekao je Petar Čuljak, tajnik NK Slavija i voditelj omladinskog pogona kluba.

FOTO Pogledajte fotogaleriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI