Slavonija razbila Hajduk 3:0 (video)

Gužva u šestanestercu
(FOTO: Bojan Miščević)

02.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 7358

Rezultatom 3:0, ŠNK Slavonija iz Požege je pobijedila NK Hajduk iz Pakraca na svome stadionu u   23. kolu 4. Hrvatske nogometne lige.

Sunčan, prelijep dan na stadionu kraj Orljave, gledatelja 70-ak. Prvi gol je pao već u 20. minuti a strijelac je bio Antoni Širić. Nakon više prilika, nekoliko stopostotnih, bolja igra Slavonije je rezultirala i drugim golom pred kraj poluvremena u 40. minuti. Drugi pogodak je zabio Mirko Pilić. Tim rezultatom se išlo na odmor. Gosti se ni u drugom poluvremenu nisu iskazali dobrom igrom ni šansama. Domaćini su kontrolirali loptu i ni u jednom trenutku nisu dozvolili da igrači Hajduka dovedu pobjedu u pitanje.

Sigurnom i dobrom igrom, pobjeda je okrunjena i trećim golom u 83. minuti. Gol kojim je osigurana visoka pobjeda od  3:0 zabio je Mato Marčetić.


- Pobijedili smo u jednoj dinamičnoj utakmici u kojoj je protivnik bio veoma dobro posložen. Vidi se da su vrlo ozbiljna ekipa. Imali smo i  više sreće i u datom trenutku smo bili nešto efikasniji. To je rezultiralo pobjedom, rekao je Milan Tomljenović, trener NK Slavonija.


- Čestitam pobjedniku, zaslužena pobjeda, nakon utakmice je rekao predstavnik pakračkog Hajduka Zdravko Svjetličić.

I golman Slavonije Mario Rezo je komentirao utakmicu:
- Sigurna pobjeda, u prvom poluvremenu smo mogli zabiti i malo više. U drugom smo malo stali, iako smo imali šansi. Pobjeda, tri gola, tri boda, idemo dalje. Sljedeće kolo igramo u Valpovu pa ćemo vidjeti, rekao je Rezo.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI