Smolčić: Pozivam članove HDZ-a i SDP-a da nam se pridruže (video)

Mladi liberali prikupljaju potpise protiv nezaposlenosti
(FOTO: Mario Nakić)

02.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7630

Tijekom prva dva dana potpisivanja, oko 560 Požežana potpisalo je HSLS-ovu peticiju za oslobađanje plaćanja poreza i doprinosa na prvu godinu rada svakoga tko se prvi put zaposli.



- Samim time što smo dobili prostor za potpisivanje pokazuje da je nezaposlenost uz korupciju jedan od najvećih problema u Hrvatskoj. S obzirom na 330 tisuća nezaposlenih, država mora reagirati. U ovom trenutku se više ne postavlja pitanje što građani mogu učiniti za državu jer učinili su već dovoljno: plaćaju jedan od najvećih poreza u Europi, a još su plaćali i posebni harač. Sada je red da država učini nešto za građane, rekao je Nino Smolčić, predsjednik ŽO HSLS-a Požeško-slavonske županije.


- Naša akcija nije usmjerena ni protiv koga, nego prema onima koji traže posao. Stoga ovom prilikom pozivam članove SDP-a i HDZ-a da se pridruže našoj akciji i potpišu peticiju za ukidanje plaćanja svih poreza i doprinosa za one koji se prvi put zaposle tijekom prve godine njihova rada. Na taj će način pomoći padu stope nezaposlenih, smatra Smolčić.


Peticiju naslovljenu "Posao na mojoj strani" možete potpisati svakim danom osim nedjelje od 9 do 13 sati za štandom u Cehovskoj ulici ili bilo kada na internetskoj stranici peticija.hsls.hr.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI