Let3 zapalili publiku u krcatom Tom klubu (video)

Let3 u Tom klubu
(FOTO: Mario Nakić)

11.02.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10052

Kao što se moglo pretpostaviti, tako popularna, zapravo legendarna hrvatska rock grupa kao što je Let3 jednostavno je morala napraviti gužvu u relativno malenom klubu kao što je Tom klub. Ulaznice su danima prije koncerta već bile rasprodane, svih 250. Riječani su koncert odradili profesionalno i na nivou, a publika je uživala. Kako i ne bi, kada je ovo njihov prvi nastup u Požegi, ako ne računamo DOF u Velikoj i možebitni predratni nastup u nekadašnjem SPOK-u (neki, stariji posjetitelji portala sjećaju se toga).

Požeška rock i alternativna publika, od onih najmlađih pa do ljudi u srednjim godinama, uživala je u plesu i živoj glazbi, ne toliko i u scenskom nastupu jer ga je, osim onih u prvim redovima, malo tko još mogao vidjeti. Prenapunjen, krcat klub onemogućavao je veću komotnost i eventualnu potrebu za disanjem, no većini to nije smetalo. Vidjelo se da Požežani žele ovakve koncerte i da bi ovakve grupe mogle napuniti i puno veći prostor od Tom kluba.

Ovo je kratki video prilog, tek da prikažemo djelić atmosfere.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI