Vjeko će biti zvijezda: Želim živjeti od svojih fora (video)

Vjeko Berec
(FOTO: Priv. kolekcija V. Bereca)

21.01.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 13535

"Na ideju sam došao iz čiste dosade, pokupio sam stvari i otišao u Zagreb. Od početka sam znao da moram uspjeti, doći na nacionalnu televiziju i živjeti od svojih fora" - kaže Vjeko Berec, Požežanin koji već nekoliko godina živi u Zagrebu i producira seriju "Shkripavi idijoti".

Biciklom niz Sljeme zalijepljenih udova

- U ekipi nas je petorica, osim mene još su dva Požežanina, to su Matej Čonka i Oton Rukljaš. Radimo svašta, sve što nam padne na pamet, a nešto najbrutalnije što sam napravio bio je nedavni spust biciklom niz Sljeme, s tim da su mi noge i ruke bile zalijepljene za bicikl. Završio sam s blagim potresom mozga i slomljenog zuba, ali to je u redu. Bit će na televiziji uskoro pa ćete vidjeti - prepričava Vjeko.


Pojeli pizzu staru 45 dana


Shkripavi idijot je već bio na Red Carpetu, a Vjeko kaže da opet ima dogovor s jednom nacionalnom TV kućom, no još neće reći pojedinosti jer moraju snimiti još 5 epizoda pa će onda sve biti jasno. Koliko ozbiljno misli, govori i njegova najava da pokreće vlastitu firmu "Shkripavi idijoti d.o.o." koja će se baviti proizvodnjom njihova programa.

Dok čekamo da dovrše snimanje i potpišu ugovor s jednom od naših televizija, pogledajte video koji su snimili za Warehouse. U njemu su dečki, između ostalog, pojeli pizzu staru 45 dana.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI