Tekija obišla mjesta s fotografija naših čitatelja

Upravna zgrada Tekije u Babinu Viru
(FOTO: Vjeran Blašković)

09.01.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 9004

Na dva nedavna teksta objavljena na 034portalu reagirao je danas direktor komunalnog poduzeća Tekija Ante Kolić. Oba teksta inicirali su naši čitatelji tj. poslali su nam fotografije uz kratki tekst problema kojega su uočili i koji ih tišti u neposrednoj blizini svoga stanovanja.

Tako za tekst Fotografije čitatelja: Igralište u Babinom viru puno smeća direktor Kolić kaže "kako radnici Tekije d.o.o. vrijedno i najbolje što je moguće izvršavaju svoje radne obveze, te je tako i Babin vir s pripadajućim igralištem očišćen u subotu 7. siječnja 2012. godine. Objavljene fotografije snimljene su i objavljene dan kasnije, a iz reakcija Vaših čitatelja od 9. siječnja 2012. godine i našim saznanjima sporno smeće nastalo je u noći od subote na nedjelju kao rezultat noćnog druženja na igralištu u Babinom viru. Nastanak smeća kao rezultat neprimjerenog noćnog ponašanja nismo u mogućnosti očistiti odmah po nastajanju, nego tek prvi radni dan, što je i učinjeno u ponedjeljak."

Reagirajući na članak Fotografije čitatelja: Ovako izgleda pokrpana cesta u Bektežu Kolić pojašnjava "da su fotografije snimljene sa drugog dijela iste ulice u Bektežu.



Čitatelj iz Bekteža uočio je probleme na cesti, gdje je dio ulice pokrpan, a dio ne. Čovjeku je vjerojatno zasmetalo što svakodnevno mora onuda voziti


Naime, temeljem naručene sanacije lokalnih cesta na području Grada Kutjeva tijekom studenoga sanirano je ukupno 77 četvornih metara asfalta u ulici koja vodi od Društvenog doma prema dijelu sela. Ukupno je u Bektežu sanirano po nalogu nadležnih službi Grada Kutjevo 6 mjesta s različitim količinama asfalta u naznačenoj kvadraturi.
Izlaskom na lice mjesta 9. siječnja 2012. utvrđeno je da nijedna od ovih fotografija nije prikaz saniranih površina. Mjesta koja je Tekija d.o.o. sanirala, sanirana su kvalitetno i uredno i na isti rad predstavnici Grada Kutjevo nisu imali primjedbi, što očekujemo da će isti upoznati javnost putem Vašega portala", piše u reagiranju direktor Tekije Ante Kolić.

Grad Kutjevo nema primjedbi na rad Tekije

Kutjevački gradonačelnik Ivica Nikolić potvrdio nam je da je djelatnik gradske komunalne službe bio danas u Bektežu te ustanovio kako je izvođač radova na privremenoj sanaciji ceste radove izveo dobro te da nema primjedbi na Tekiju, a na fotografijama su dijelovi ceste koji nisu bili krpani. Ta će cesta, naime, biti trajno sanirana nakon izgradnje sustava kanalizacije 2013. godine.

Šaljite nam i dalje fotografije i probleme koji Vas muče na e-mail: [email protected]



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI