Glazba na trgu, piće u šatoru iza Gradske kuće

Doček Nove godine na Trgu Sv. Trojstva
(FOTO: Vjeran Blašković)

27.12.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 5457

Doček Nove godine na Trgu Sv. Trojstva, prema najavi organizatora, počet će zadnjeg dana ove godine oko 22,30 sati i potrajat će do 1,30 sati prvog dana 2012. godine.

Za razliku od prijašnjih godina kada je gradska turistička zajednica pripremila besplatan čaj i kuhano vino za sugrađane, ove godine na trgu će biti glazba i slavlje, dok će ugostiteljska ponuda pića i hrane biti pod grijanim šatorom smještenom iza Gradske kuće uz klizalište.
- Grad je iznajmio šator, a program dočeka pod njim radi tvrtka, rekao je gradonačelnik Zdravko Ronko pozvavši sve sugrađane da se pridruže zajedničkom dočeku na Trgu Sv. Trojstva.

Gradonačelnik je rekao kako će doček koštati 50 do 60 tisuća kuna proračunskog novca. U glazbenom dijelu programa na trgu će nastupiti tamburaški sastav Bekrije i Boris Ćiro Gašparac, a za ponoć se sprema vatromet i valcer.


Direktor gradske turističke zajednice Bruno Horvat upozorio je da će na dan dočeka promet preko središnjeg trga biti obustavljen u vremenu od 20,30 do 1,30 sati. Za prijašnje organizacije dočeka novih godina rekao je kako se pri besplatnom dijeljenju alkohola uvijek pojave neki problemi.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI