Promjena biračkog mjesta zbunila glasače

Postavljanje obavijesti na biralištu u Eminovcima
(FOTO: Mario Nakić)

05.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3511

Premješteno biralište u Eminovcima kod Jakšića zbunilo je mnoge glasače.

- Došao sam sa suprugom na mjesto gdje inače glasamo, to je servis na početku sela. Tamo su nam kazali da je biralište premješteno, ali nigdje nije bilo obavijesti o tome. Usput smo sreli još nekoliko ljudi koji su se zeznuli na isti način. Nigdje nije bilo obavijesti da je biralište promijenjeno i da se sada nalazi na drugoj adresi, skoro sam odustao od glasovanja - ispričao je Daniel Josipović.

Naučila zakone napamet pa zna da je fotografiranje zabranjeno


Na novom biračkom mjestu doznajemo kako su skoro svi birači u Eminovcima imali isti problem pri pronalasku birališta. Kada smo pokušali fotografirati novo biračko mjesto, voditeljica je zabranila reporteru 034portala fotografiranje uz objašnjenje kako je ona "naučila zakone napamet, a zakon zabranjuje fotografiranje birališta".


Eto, dobro je znati. U Eminovcima je zabranjeno fotografirati biračko mjesto. Uspjeli smo zato uslikati postavljanje obavijesti ispred novog birališta.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI