034 Portal, Puač, Puljašić, Tomašević, Neferović- za vas smo tu

Političari
(FOTO: 034 Portal)

18.01.2018. | Ante Mandarić
Pregleda: 7204

Dragi čitatelji i svi koji kritiziraju naš jučerašnji članak pod imenom "Drugovi i Tamara", zbog prigovora koje smo primili, želimo neke stvari objasniti.

Prva stvar, fotke koje smo objavili preuzeli smo s (do jučer) javnog profila gospođe Tamare Puač, predsjednice GO SDP-a Požega te s njihove službene Facebook stranice.

Da pojasnimo, osobe koje su istaknute u društvu, a pogotovo osobe iz politike i gospodarstva, moraju računati da su od javnog interesa i da je apsolutno legitimno da se mediji koriste njihovim objavljenim sadržajem na Facebooku i ostalim društvenim mrežama.


Tko god objavljuje fotke na Facebooku, na primjer, tako širi svoje mišljenje i pokazuje svoje ponašanje te se ne može ljutiti, a pogotovo ne netko treći za njega, kad se te JAVNE fotke koriste u JAVNOM prostoru gdje ih je ta osoba sama plasirala.


Slikovito rečeno, ako netko objavi svoju privatnu fotografiju na plakatu u centru grada i drugi ju stane pogledati, sugrađani ga mogu napasti što gleda nečije "privatne stvari", no to je samo slikovita situacija u Požegi.

Jasno nam je da pojedini političari žele ugroziti slobodu medija, ali i da čitatelji imaju potrebu kritizirati provokativne članke koji imaju namjeru u društvu pokrenuti slobodnu demokratsku diskusiju o temama i osobama.

Požeština je poznata po činjenici da voli čitati samo pozitivne i ugodne članke, da ne želi iznositi svoje kritičko mišljenje, pogotovo ne protiv "svetih krava" i Crkve, mnogobrojni čitatelji misle da jedini slobodan (po našem mišljenju) medij treba biti ugašen i nestati s medijske scene.

Čitatelji koji smatraju da vijesti o županu, nasilju, Neferoviću, krađi, seksu, ucjenama i ostalom nemaju što tražiti u našem društvu, njima toplo preporučujem da jednostavno ne čitaju članke koji ih ne zanimaju.

Na našem portalu postoji bar 80% vijesti koje se odnose i aludiraju na to kako je u Požeštini sve bajno i krasno te kako nismo svjesni da super živimo, pa onda dopustite i onim čitateljima (kojih znam da ima sve manje jer se iseljavaju) koji žele i zahtijevaju da se neke teme sagledaju i protumače na drukčiji način jer je dopušteno nekad nešto kritički ispitati.

Nasuprot svim napadima, prijavama na osobnoj i poslovnoj razini, 034 Portal u zadnjih 30 dana ima 577.000 pregleda (što je naš prosjek) s 97.800 različitih IP adresa.

Naglašavamo, to je samo u zadnjih 30 dana, što znači da nas dnevno u prosjeku pročitate 20.000 puta, a to je ujedno i odgovor na pitanja u komentarima vhunske inteligencije ispod naših članaka tipa "Tko uopće čita ovaj portal?". Osim vas koji to pitate i čitate, čita nas još oko 20 tisuća ljudi dnevno.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI