Gabrijel Boban ponovo u Velikoj

Gabrijel Boban igra u 1. HNL
(FOTO: Mladen Mirković)

13.01.2018. | M.M/sportalo.hr
Pregleda: 7451

Gabrijel ima još dva brata i dvije sestre, a u Velikoj mu je ostala živjeti još jedino majka Katica.Gabrijel Boban posebno se razveselio dolasku osječkih nogometaša u Veliku.

Ovo je njegov kraj, obiteljska kuća udaljena je svega kilometar i pol od stadiona na kojemu Bijelo-plavi ovih dana treniraju, a svakoga dana dođe ga pozdraviti netko od prijatelja ili rodbine. Naravno da ni djeca iz Škole nogometa NK Papuk ne propuštaju priliku fotografirati se s napadačem našeg prvoligaša…

Igrao sam i ja nekada za Papuk, tu sam napravio prve nogometne korake. Potom sam bio u kadetima i juniorima Kamen Ingrada, a rano sam debitirao i za seniore. Igrao sam u onoj drugoligaškoj sezoni kada je klub, nažalost, nezadrživo ponirao i nije ga se moglo spasiti ni na terenu, ni izvan njega, pričao nam je Boban.


Najbolje tek dolazi


Gabrijel je išao u Osnovnu školu Ivana Gorana Kovačića u Velikoj, dok je srednjoškolsko obrazovanje nastavio u Elektrotehničkoj školi u Požegi. Što se, pak, tiče nogometnog puta, brzo je potražio sreću izvan Požeštine:

Prvo sam išao u Viroviticu, potom sam bio u Vinogradaru i Pomorcu, a nešto su me zivkali Domžale i Međimurje, ali se nismo uspjeli dogovoriti. Naravno da sam najplodonosnije razdoblje prije dolaska u Osijek imao u prvoligašu Zagrebu, a nadam se da ono najbolje od mene tek dolazi.

Boban ima još dvojicu braće: Brunu koji je također nogometaš i trenutno pokušava pronaći angažman negdje u Austriji i Marija koji  živi u Zagrebu. U metropoli mu je i sestra Martina, dok je druga sestra Zorica u Pleternici udana za još jedno nogometno ime – vratara požeške Slavonije Marija Rezu. U Velikoj je ostala živjeti još jedino mama Katica.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI