Ministarstvo kulture odobrilo milijun kuna za radove na zgradi požeške Gradske knjižnice i čitaonice

Budući izgled knjižnice
(FOTO: pozega.hr)

11.01.2018. | pozega.hr
Pregleda: 3684

Ministarstvo kulture RH s milijun kuna sufinancirat će radove na Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega, potvrđeno je to i objavljeno na stranicama ministarstva. Time će se nastaviti dogradnja te požeške ustanove koja je započela prije desetak godina. Od ukupno odobrenih 69 milijuna kuna na razini RH, u Požeško-slavonsku županiju dolazi 3,6 milijuna kuna ustanovama u kulturi, odnosno jedinicama lokalnih samouprava koji su aplicirali na natječaj za rekonstrukciju i izgradnju zgrada u kulturi te jednoj vjerskoj zajednici.

Kada je u pitanju Grad Požega, Ministarstvo kulture je u svom programu investicijske potpore za 2018. godinu dodijelilo i sredstva za nabavku informatičke opreme za što je 100 tisuća kuna osigurano Gradskom kazalištu Požega, 15 tisuća kuna dodijeljeno je Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega, a 7 tisuća kuna Gradskom muzeju.

www.pozega.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI