3. tradicionalni Božićni domjenak za poduzetnike s područja Grada Pleternice

FOTO: M.M.

28.12.2017. | M.M.
Pregleda: 10021

Danas je u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Pleternica održan 3. tradicionalni Božićni domjenak za poduzetnike s područja Grada Pleternice.




"Čast i zadovoljstvo mi je pozdraviti vas sve danas na 3. domjenku poduzetnika s područja Grada Pleternice.


Želim da svi oni poslovi koje ste ostvarili u 2017. godini neka se udvostruče u 2018. godini.


Zadovoljna sam s 2017. godinom jer će biti zapamćena i zabilježena po dvije bitne činjenice,a to je da nam je u ovoj godini odobreno bespovratnih sredstava od Europske unije u iznosu 236 milijuna kuna i druga činjenica je ona koja se veže na vas.




Državni zavod za statistiku zabilježio je da je za Grad Pleternicu zabilježen najveći porast broja zaposlenih u cijeloj Republici Hrvatskoj, a to je rezultat vašeg rada i truda.

Nakon ovoga o Pleternici se priča kao o gospodarskom čudu, aj neću reći da je to čudo, to je rezultat vašeg rada. Trebamo se svi skupa prizemljiti, stajati čvrsto na zemlji i reći da je to jedan korak naprijed u odnosu na sve ove godine prije koje su nas pratile,a od 2013. godine bilježimo samo rast zaposlenih." - rekla je gradonačelnica Jozić




Broj obrta u našoj županiji porastao je sa 113 na 120, a baš ovih sedam je registrirano u Pleternici i Pleternica je 2016. godine jedina bilježila ras obrta.

Uz gradonačelnicu Jozić domjenku su prisustvovali saborski zastupnik Franjo Lucić, predsjednik Županijske gospodarske komore Luka Balenović, predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Anto Bilobrk i predsjednik Udruženja obrtnika Požege Mile Golić.







Nakon riječi pohvala i kratkog prezentiranja i rezimiranja 2017. godine poduzetnici i gosti počastili su se odličnim jelom i pićem ugostiteljstva Bilburger iz Požege.




























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI