034 Portal prestaje s prenošenjem ponude na požeškoj tržnici

Požeška tržnica
(FOTO: 034 Portal)

21.12.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 7822

Iskoristit ćemo ovu priliku da našim dragim čitateljima i pratiteljima prenesemo vijest kako 034 Portal od danas prestaje s prenošenje i fotografiranjem ponude voća, povrća i ostalih artikala na tržnici u Požegi.

Možda ste primijetili kako već danas na našem portalu nije bilo moguće vidjeti poznatu fotogaleriju imena "Ponuda na požeškoj tržnici" koja je godinama privlačila brojne poglede naših čitatelja. Ako pratite poneki drugi portal u našoj županiji, mogli ste primijetiti kako je Komunalac d.o.o. danas organizirao nekakvu promotivnu akciju upravo na tržnici na koju su pozvali sve medije s našeg područja.

Moramo priznati da nije u redu da neki portali preuzimaju naše zasluge koje smo godinama njegovali jer gotovo da nismo propustili niti jedan četvrtak da javnost upoznamo s ponudom koju požeška tržnica pruža. Na tržnicu smo išli i po kiši, suncu, debelim minusima, jakom vjetru, mećavi i td. sve kako bismo pomogli našim lokalnim proizvođačima i potpuno besplatno promovirali njihove proizvode.


Onda kada nitko nije mislio na njih, 034 Portal je bio uz svaku tetu i bakicu na tržnici i pomno fotografirao njene proizvode bio to luk, jaja, sir, salata, jabuke, marelice, blitva, karfiol, brokula, kupus, kajsija, grožđe, med, cvijeće, odjeća, obuća i sve ostalo što se može naći na našoj tržnici, a sve u svrhu promidžbe i uspješnije prodaje i veće zarade tetama i bakicama.


Žao nam je što smo primorani na ovakav čin, no moguće je da ćete ponudu na požeškoj tržnici od sad moći pratiti na službenim stranicama Komunalca d.o.o.

A možda ipak ne, zaboravih da je to ipak posao i trud kao što je gore napisano, tako da sumnjam da će netko od tih visokoplaćenih djelatnika našeg Komunalca d.o.o. te obaveze i prihvatiti, vjerujem da im je ta akcija bila super jedan dan, pa se možda ponovi sljedeće godine, a možda i ne.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI