Danas nas čeka dan iz pakla ili prilika za promijeniti svoj život

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

21.12.2017. | 24sata
Pregleda: 7324

Astrolozi upozoravaju da će Zimski solsticij biti najlošiji dan 2017., zahvaljujući rijetkoj kozmičkoj pojavi koja se nije dogodila već 350 godina.

Kao da nam ovaj mjesec nije dovoljno lud, već će nam i najkraći zimski dan biti pravi pakao zahvaljujući kozmičkom incidentu koji se posljednji put dogodio prije 350 godina. Prema tvrdnjama astrologa ovogodišnji suncostaj će se razlikovati od prethodnih jer po prvi put nakon 1664. godine Sunce ulazi u kuću Jarca samo par sati nakon što i Saturn napravi istu promjenu. Ovo dovodi do poravnanja Sunca i Saturna koje donosi jako negativne posljedice.

-Na individualnom planu ovakva promjena i paralela može biti dobra, ali na makro planu nikako - objasnio je poznati britanski astrolog Neil Spencer za Daily Mail.


On kaže kako će sve što radimo 21. prosinca izgledati teže nego inače te nikako ne preporučuje pokretanje novih poslova i projekata. To je dan kada ćete se osjećati ograničeno i prisiljeno na neke stvari, ali ne dozvolite da takav osjećaj utječe na vaše obaveze. Poduzmite sve mjere opreza i nedostatak energije ne koristite kao opravdanje za lijenost. Vodite računa i da ako trebate riješiti neki problem to rješenje mora biti dobro za sve, a ne samo za vas.


I stručnjaci za feng shui savjetuju oprez te tvrde kako 21. prosinca valja izbjegavati bilo kakve aktivnosti. Naglašavaju kako će se svaki posao koji budete radili taj dan beskrajno odugovlačiti, a planetarne okolnosti mogu vas usporavati sve do siječnja iduće godine.

Sve aktivnosti koje ste planirali za 21. i 30. prosinac podložne su iznenadnim promjenama u posljednjem trenutku, a neki se čak mogu odložiti i za više mjeseci pa čak i godinu.

Izbjegavajte sastanke, putovanja, a sve dok je Merkur retrogradan ljudi će se i teže opuštati. Iako se 22. prosinca on premješta i kreće direktno, osjećat ćemo njegov retrogradni utjecaj još nekoliko tjedana.

Zimski solsticij inače je najkraći dan u godini, a ove godine zima kalendarski počinje 21. prosinca u 17:28 po srednjeeuropskom računanju vremena. Sunce će 21. prosinca izaći u 07:34, a zaći u 16:14.

izvor:www.24sata.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI