PJ ¨Papuk¨ otvorila prodavaonicu u Požegi u Industrijskoj ulici

Otovrena prodavaonica "Papuka" u Požegi
(FOTO: M.M.)

20.12.2017. | M.M.
Pregleda: 12584

Kutjevo d.d., poslovna jedinica "Papuk" ovaj tjedan otvara dva maloprodajna objekta mesnice na lokacijama u Kutjevu ( Trg Graševine 2 ) i Požega ( Industrijska ulica 9, u sklopu pogona PJ Papuk ).

Danas je otvorena mesnica u Požegi u kojoj će nakon dugo godina građani opet moći doći i kupiti kvalitetno, svježe, domaće meso i mesne proizvode.




"Ponosna sam što možemo danas otvoriti prvu maloprodaju nakon mnogo godina i to baš u sklopu pogona "Papuk" jer mislim da to treba Gradu Požegi ali i samom "Papuku".




Sretna sam što ćemo predstaviti i ponuditi asortiman prerade koji smo pokrenuli 2017.godine, a uskoro je u pripremi objekt "Alaginci" na kojem ćemo početkom 2018. godine početi proizvoditi proizvode trajnog programa odnosno kulen, kulenovu seku i slaninu.

Sva roba je domaća i svježa te ako se nešto ne nalazi u hladnjaku donosi se iz skladišta ili direktno s linije klanja." - rekla nam je Ivana Ketović Marijanović voditeljica pogona "Papuka"



"Izuzetno sam zadovoljan da sam danas ovdje i da svjedočim revitalizaciji u punom smislu te riječi pogona "Papuk", a trgovina na kućnom pragu je apsolutno prihvatljiva što treba i samom gradu.

"Papuk" ovim činom šalje poruku da opstaje i da ostaje kao industrija u našem gradu i županiji, te da se stvari pomiču i mijenjaju u poljoprivredi i gospodarstvu." - rekao je dožupan Jakopović



Osim mesnih proizvoda u ovom objektu moći će se kupiti i proizvodi pogona vinarstva ali i "Požežanke" , a radno vrijeme je svaki radni dan od 8 do 16 sati te subotom od 8 do 13 sati.


















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI