Blagdansko druženje nogometnih selekcija NK ¨Dinamo¨ Vidovci - Dervišaga

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

20.12.2017. | pozega.hr
Pregleda: 6247

Nogometni klub "Dinamo" Vidovci – Dervišaga sinoć je održao predblagdansko druženje svojih članova i gostiju. Bila je to prilika za predstavljanje svih klupskih selekcija koje su ovoj godini zabilježile brojne iznimne uspjehe, kao i za prigodno darivanje.




Okupljene je na početku pozdravio potpredsjednik Kluba Marinko Marić.


- Drago mi je da smo se okupili pred blagdane kada se treba slaviti, a nogometni klub "Dinamo" Vidovci-Dervišaga ima što slaviti. Zaboravimo sve loše u ovoj godini, pogotovo prvi dio sezone, jer smo u drugom dijelu sve to nadoknadili. Sve naše selekcije u ovom jesenskom dijelu pokazale su zavidan uspjeh i na tome im od srca čestitam. Hvala roditeljima na svoj pomoći koju su nam pružili, a posebno se moramo zahvaliti Gradu Požegi i gradonačelniku Darku Puljašiću kao našem glavnom sponzoru bez čije financijske pomoći ne bismo mogli raditi i biti ovo što jesmo – rekao je Marić.





Mlade nogometaše došao je pozdraviti i gradonačelnik Požege Darko Puljašić koji je tom prilikom istaknuo kako potpora NK "Dinamu" nikada neće izostati.

- U Vidovcima i Dervišagi uvijek se igrao dobar nogomet, ovo je bio rasadnik za klubove višeg ranga i naravno da ćete uvijek imati moju potporu. Ne znam ima li ljepše uređenog stadiona koji može služiti kao primjer drugima kako se brine o svom klubu i kako se odgajaju djeca u zdravoj okolini. – poručio je gradonačelnik te poželio svima ugodne i mirne blagdane.

izvor: www.pozega.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI