Gradonačelnik Puljašić: ¨ Nogostup će do ljeta biti gotov¨

Izgradnja nogostupa u Jagodnjaku
(FOTO: M.M.)

19.12.2017. | M.M.
Pregleda: 6303

Gradonačelnik Darko Puljašić danas je obišao građevinske radove izgradnje nogostupa u Jagodnjaku i Sokolovoj ulici.

Projekt vrijedan 2,6 milijuna kuna koji je financiran s 50% od strane Ministarstva unutarnjih poslova kroz Nacionalni program "Sigurnost u prometu" započeo je u kolovozu ove godine u dužini od 2,3 kilometra.




"Radi se o projektu koji je iznimno zahtijevan u izvođenju radova građevinskog dijela, pripreme dokumentacije te geografski teškog područja.


"Došla je zima i završavamo radove koje smo ove godine napravili u vrijednosti od 800 tisuća kuna zajedničkim snagama u suradnji s HEP-om i Tekijom, a uspjeli smo do sada napraviti 1,5 kilometara radova od ukupno 2,3 kilometra.

Paralelno s ove dvije tvrtke radimo kako ne bi bilo potrebe nakon polaganja nogostupa ponovno kopati novu infrastrukturu i to je razlog zašto nije do sada gotovo tako da se rok pomiče do ljeta kada bi trebalo sve biti gotovo." - rekao je gradonačelnik Darko Puljašić



"Ovim putem zahvaljujem se sugrađanima na strpljivosti i razumijevanju jer pružamo sigurnost našoj djeci i starijima koji će se konačno u ovako uskom grlu Požege moći sigurno kretati." - dodao je gradonačelnik Puljašić








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI