Zlatni Kauboji ponovno će zaigrati rukomet i to u Požegi

Rukometni spektakl
(FOTO: M.M.)

15.12.2017. | M.M.
Pregleda: 6040

Rukometni klub Požega sljedeći tjedan točnije 21. prosinca organizira humanitarnu utakmicu na kojoj će zaigrati veterani RK Požega i, ni manje ni više nego veterani Hrvatske rukometne reprezentacije.

U ŠRC "Tomislav Pirc” 21. prosinca od 18:30 sati odigrat će se humanitarni rukometni spektakl za dvije obitelji s područja Požege koje imaju djecu s posebnim potrebama.

"U vrijeme nadolazećih blagdana i u vrijeme darivanja Rukometni klub Požega odlučio je napraviti ovu utakmicu Hrvatskih rukometnih velikana i veterana RK Požega.


Od Hrvatskih rukometnih velikana zaigrat će Vlado Šola, Davor Dominiković, Nikša Kaleb, Petar Metličić i mnogi drugi.” - rekao je Igor Starčević predsjednik muškog Rukometnog kluba Požega




"U suradnji s Centrom za socijalnu skrb Požega, dr. Nelicom Šimleša i sportašima odlučili smo se za ovakvu humanitarnu akciju.

Sa svoje strane mogu garantirati da će sredstva biti korisno upotrebljena i na neki način nastavljamo suradnju sportaša, zdravstvenog osoblja u nastojanju da pomognemo našoj potrebitoj djeci.” - rekao je dopredsjednik kluba dr. Vlado Drkulec



"Ulaz za ovaj rukometni spektakl je 20 kuna, a ulaznice se mogu kupiti i u pretprodaji u ugostiteljskim objektima Boba, Vanilla, Sportivo, Pizza lounge bar Bolte te u Vertigu, ali i na samom ulazu na dan utakmice.

"Požežani i Požežanke pokažimo da imamo veliko srce i odazovimo se ovom humanitarnom spektaklu 21. prosinca od 18:30 sati.” - dodao je Dario Anić sportski direktor muškog Rukomet kluba Požega






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI