Danas još natprosječno topao dan, a sutra bi se mogli probuditi uz snježne prizore

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

15.12.2017. | 034 Portal
Pregleda: 4097

Danas će biti mnogima prilično nepovoljan, pa i neugodan dan, ne samo zbog južine i topline neuobičajene za sredinu prosinca, nego i zbog jakog i olujnog vjetra.

No već u noći s petka na subotu stiže nampromjena s kojom će snijega nakratko biti i u nekim nizinama. Od nedjelje još hladnije, ali većinom suho i barem djelomice sunčano.

U sljedećem tjednu zamjetno stabilnije i mirnije, ali većinom hladnije od prosjeka za tjedan uoči Božića.


U Slavoniji, Baranji i Srijemu u petak prijepodne još će biti većinom suho, pa i djelomice sunčano, ali uz često umjeren do jak jugozapadni vjetar. Temperatura zraka tijekom noći se gotovo i neće snižavati pa će jutarnja biti od 5 do 8 °C, a poslijepodne čak oko 15 °C.


U noći na subotu snijeg

Na kopnu promjena vremena stiže već u noći na subotu kada će snijeg početi najprije u gorju, a do subotnjeg jutra zabijelit će se i mnoge nizine.

Poslijepodne će se razvedravati pa će od nedjelje biti većinom suho, barem djelomice sunčano, ali i osjetno hladnije u odnosu na petak, negdje i za više od 10 °C.

izvor: dhmz, hrt1


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI