¨Velika se priprema za Valentinovo¨

Božićni ukrasi u Velikoj
(FOTO: A.M.)

13.12.2017. | A.M.
Pregleda: 7983

"Velika se priprema za Valentinovo" poruka je koju smo od naših čitatelja u zadnjih nekoliko dana dobili veći broj puta uz priložene fotografije ukrasa koje krase Veliku u ovo adventsko vrijeme. Naime, općina Velika je, kao i sve druge općine i gradovi, odlučila ukrasiti svoje mjesto tijekom blagdana, no čini se kako Veličanima i Veličankama baš i nije jasno koji točno blagdan nadolazi- Božić ili Valentinovo!




Pitali smo načelnika općine Velika Vladu Bobana da nam kaže i objasni otkud ideja ukrašavanja Velike ukrasima u obliku srca na što nam je objasnio kako je te ukrase donirao grad Zagreb i kako su besplatni. "Mi smo ta srca dobili od gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i potpuno su besplatni, nismo niti kune uložili u njih. Osim toga, nisu samo srca ukrasi koji krase Veliku, ima i crvenih kugli. Znate kako se kaže: "Poklonjenom konju se ne gleda u zube!". Odlučili smo da nećemo trošiti novac na ukrase, već da ćemo omogućiti stipendije za više studenata s područja naše općine, mislim da je to važnije od oblika ukrasa koje imamo u mjestu", govori načelnik Boban.


Iz neslužbenih izvora saznali smo da su ta srca doista krasila jedan dio Zagreba, no da su smetala i građanima Zagreba kojima njihova svrha tijekom Adventa nije baš bila jasna jer, ruku na srce, srce jest simbol ljubavi i Valentinova, no podsjećamo da je vrijeme Adventa vrijeme praštanja, mira, blagostanja i LJUBAVI, pa možda Velika uvede neki novi trend u ukrašavanju kad već to nije uspjelo Zagrebu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI