HDZ-ovci obilježili 18. godišnjicu smti dr. Franje Tuđmana

18. godišnjica smti dr. Franje Tuđmana
(FOTO: M.M.)

10.12.2017. | M.M.
Pregleda: 6557

Gradski odbor HDZ-a zajedno sa predsjednicima Temeljnih ogranaka zapalio je svijeće i položio vijenac povodom obilježavanja 18. godišnjice smrti dr. Franje Tuđmana, utemeljitelja i prvog predsjednika HDZ-a, kod spomenika ispred Veleučilišta u Požegi.








"S ovim vremenskim odmakom s 18 godina zapravo vidimo veličinu čovjeka koji je u ono vrijeme uistinu olovno prepoznao i ujedinio sve Hrvate.


Mislim da je opet vrijeme da se ujedinimo kao narod i da vodimo jednu novu borbu, a to je borba za budućnost Hrvatske tako da stvaramo nova radna mjesta, onako kako ju je on sanjao i kako ju je osmislio te kako su ju branitelji obranili.

Zato pozivam na jedinstvo sve koji žive u Hrvatskoj, a i izvan nje da opet kao i 90-tih na čelu s Franjom Tuđmanom stvorimo jednu bolju, kvalitetniju i zadovoljniju Hrvatsku." - rekao je Darko Puljašić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Požega.



















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI