HDZ-ovci obilježili 18. godišnjicu smti dr. Franje Tuđmana

18. godišnjica smti dr. Franje Tuđmana
(FOTO: M.M.)

10.12.2017. | M.M.
Pregleda: 6547

Gradski odbor HDZ-a zajedno sa predsjednicima Temeljnih ogranaka zapalio je svijeće i položio vijenac povodom obilježavanja 18. godišnjice smrti dr. Franje Tuđmana, utemeljitelja i prvog predsjednika HDZ-a, kod spomenika ispred Veleučilišta u Požegi.








"S ovim vremenskim odmakom s 18 godina zapravo vidimo veličinu čovjeka koji je u ono vrijeme uistinu olovno prepoznao i ujedinio sve Hrvate.


Mislim da je opet vrijeme da se ujedinimo kao narod i da vodimo jednu novu borbu, a to je borba za budućnost Hrvatske tako da stvaramo nova radna mjesta, onako kako ju je on sanjao i kako ju je osmislio te kako su ju branitelji obranili.

Zato pozivam na jedinstvo sve koji žive u Hrvatskoj, a i izvan nje da opet kao i 90-tih na čelu s Franjom Tuđmanom stvorimo jednu bolju, kvalitetniju i zadovoljniju Hrvatsku." - rekao je Darko Puljašić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Požega.



















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI