Nakon pet godina- Požežani opet kližu!

Otvorenje klizališta u Požegi
(FOTO: M.M.)

05.12.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 8977

Nakon pet dugih godina i peripetija prethodne vlasti, Požega je opet dobila klizalište! Dio je to Adventa u Požegi pod nazivom "Slavonska božićna bajka" koja se od danas (5. prosinca) pa sve do 7. siječnja 2018. godine odvija na Sportsko-rekreativnom centru u organizaciji Grada Požege i Caffe bara Sportivo.




Radno vrijeme klizališta je svakog dana od 10:00 do 22:00 sati, a uz klizanje, koje će sigurni smo razveseliti ne samo one mlade, nego i starije, tu je i Zimska terasa Caffe bara Sportivo na kojoj se možete okrijepiti kuhanim vinom, čajem, kakaom, kuhanim kobasicama i sličnim.






"Nakon puno godina imamo led u Požegi, smatram da na ovaj način svi zajedno imamo jednu prekrasnu zabavu. Nadam se da će vaši roditelji uživati kao i vi, draga djeco. Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji pogotovo "Sportivu". Također, imamo i besplatnu školu klizanja od 8.12. gdje se plaćaju samo klizaljke 10 kuna. Zabavimo se, uživajmo i uđimo sretni i veseli u Novu godinu", rekao je gradonačelnik Puljašić.








Prigodan program otvaranja klizališta uveličali su plesači i plesačice Požeških mažoretkinja te Plesnog studija Marine Mihelčić. Nakon svečanog otvorenja, svi prisutni su sudjelovali u puštanju "Lampiona dobrih želja" pa su tako nebom iznad Požege poletjele tisuće želja, misli, mašte. Tko zna, možda se nekima i dogodi "Božićno čudo" i želje im se ostvare. Držimo fige!







Drage Požežanke i Požežani, mladi, djeco, žitelji Požeško-slavonske, ali i ostalih županija i svi zainteresirani, dođite na Sportsko-rekreativni centar u Požegi i uživajte u zimskim radostima i ponekom vratolomijom na klizalištu.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI