Nakon pet godina- Požežani opet kližu!

Otvorenje klizališta u Požegi
(FOTO: M.M.)

05.12.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 8976

Nakon pet dugih godina i peripetija prethodne vlasti, Požega je opet dobila klizalište! Dio je to Adventa u Požegi pod nazivom "Slavonska božićna bajka" koja se od danas (5. prosinca) pa sve do 7. siječnja 2018. godine odvija na Sportsko-rekreativnom centru u organizaciji Grada Požege i Caffe bara Sportivo.




Radno vrijeme klizališta je svakog dana od 10:00 do 22:00 sati, a uz klizanje, koje će sigurni smo razveseliti ne samo one mlade, nego i starije, tu je i Zimska terasa Caffe bara Sportivo na kojoj se možete okrijepiti kuhanim vinom, čajem, kakaom, kuhanim kobasicama i sličnim.






"Nakon puno godina imamo led u Požegi, smatram da na ovaj način svi zajedno imamo jednu prekrasnu zabavu. Nadam se da će vaši roditelji uživati kao i vi, draga djeco. Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji pogotovo "Sportivu". Također, imamo i besplatnu školu klizanja od 8.12. gdje se plaćaju samo klizaljke 10 kuna. Zabavimo se, uživajmo i uđimo sretni i veseli u Novu godinu", rekao je gradonačelnik Puljašić.








Prigodan program otvaranja klizališta uveličali su plesači i plesačice Požeških mažoretkinja te Plesnog studija Marine Mihelčić. Nakon svečanog otvorenja, svi prisutni su sudjelovali u puštanju "Lampiona dobrih želja" pa su tako nebom iznad Požege poletjele tisuće želja, misli, mašte. Tko zna, možda se nekima i dogodi "Božićno čudo" i želje im se ostvare. Držimo fige!







Drage Požežanke i Požežani, mladi, djeco, žitelji Požeško-slavonske, ali i ostalih županija i svi zainteresirani, dođite na Sportsko-rekreativni centar u Požegi i uživajte u zimskim radostima i ponekom vratolomijom na klizalištu.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI