Karitativna akcija pod nazivom ¨Isus u pješačkoj¨

Isus u pješačkoj
(FOTO: Požeška biskupija)

05.12.2017. | Požeška biskupija
Pregleda: 2917

U subotu, 9. prosinca 2017., u vremenu od 10 do 12 sati, mladi Župe svete Terezije Avilske u Požegi (katedralna župa) i župna molitvena zajednica Srce Marijino uz potporu Molitvene zajednice S Marijom za život u pješačkoj zoni (križanje Ulice Sv. Florijana i Ulice D. Lermana) imati će karitativnu akciju pod nazivom "Isus u pješačkoj".

Ova akcija želi prikupiti dobrovoljne priloge ljudi dobre volje kao pomoć jednoj siromašnoj obitelji sa šestero djece te će se u ovoj akciji nuditi kuhano vino, čaj, kolači, palačinke, rukotvorine te prodavati ulaznice za duhovni humanitarni koncert "Božić u nama" koji će se održati u petak, 22. prosinca 2017. s početkom u 19,30 sati s istom karitativnom nakanom. Cijela akcija biti će popraćena duhovnim adventskim pjesmama mladih. Pozivamo sve da nam se pridruže i budu dionici dobroga adventskog raspoloženja i otvorena srca za pomoć bližnjemu u potrebi!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI