Limači, početnici i mlađi pioniri NK Lipik 1925 dobili novu sportsku opremu

NK Lipik 1925
(FOTO: compas.com.hr)

29.11.2017. | M.M./compas.com.hr
Pregleda: 5793

Nogometni klub Lipik 1925, u suradnji s roditeljima, je svoje limače, početnike i mlađe pionire opremio novim Joma trenirkama, šuškavcima i torbama. Tako su tri najmlađe kategorije NK Lipik 1925 nagrađene za rezultate koje su postigli u prvom dijelu aktualne sezone.

Limači (kategorija do 8 godina) se nakon jedanaest kola prve polusezone nalaze na petom mjestu s 11 bodova. Oni su jedina kategorija koja se natječe u savezu Bjelovarsko-bilogorske županije. U ovoj kategoriji nastupalo je čak 18 mladih igrača koje je u nepunih godinu dana okupio trener Jeroslav Škondro. Odigrali su deset utakmica, zabilježili tri pobjede, dva neriješena rezultata i pet poraza. Ukupno su zabili 14, a primili dvadeset tri pogotka.




Početnici (kategorija do 10 godina) trenera Ivana Pleše nakon sedam odigranih kola nalaze se na odličnom drugom mjestu s tri boda zaostatka za prvom ekipom, Mladosti iz Pavlovaca protiv koje će otvoriti proljetni dio sezone. Dvadeset i dva puta tresli su protivničke mreže, a vratar Vanja Grubić primio je samo 6 golova. U 7 odigranih utakmica imaju pet pobjeda, jedan neriješen rezultat te poraz. Strijelci su bili: 8 Emanuel Jurić, 6 Noa Parag, 3 Noa Ereiz, 2 Matko Džolić, 1 Matija Mijačević, Tin Jurjević i Fran Bahnik.


Mlađi pioniri (kategorija do 12 godina) prvi dio sezone su završili na odličnom četvrtom mjestu s obzirom na to da su uz Graničar iz Bučja najmlađa ekipa u ligi. Prva tri kola ekipa se tek kompletirala, pa su imali na kontu jedan bod. Nakon toga uslijedile su bolje igre i četiri pobjede za redom. Odigrali su 9 utakmica, pet puta su pobijedili, tri puta izgubili i jednom remizirali. Postigli su 46 golova (Kaurin 15, Jurić 6, Sekulić 4, Fraj 4, Bruneta 4...), a primili 17. Na golu je bio Milan Rađenović, a povremeno je ulazio i godinu dana mlađi Vanja Grubić. Ekipu vodi trener Ivor Podunavac.



Vrijedi istaknuti i uspjehe starijih pionira (kategorija do 15 godina) te juniora (kategorija do 18 godina). Stariji pioniri se ove sezone natječu pod imenom NK Dobrovac, a ekipu čine igrači registrirani za oba kluba. Igrači trenera Denisa Bahnika nalaze se na osmom mjestu prvenstvene ljestvice. U 12 kola zabilježili su pet pobjeda i sedam poraza. Zabili su 29 golova, a primili 52. Golovesu postigli Renato 9, Duvnjak 7, Kozić 5, Ivančević 3, Pečanić, Dobraš, Cvišić i Čengić po jedan.

Juniori trenera Srećka Knoka nalaze se na trećem mjestu s 12 bodova. U ovoj veoma kratkoj ligi nalazi se 8 klubova, a ispred Lipika je Croatia iz Mihaljevaca i Požega s 21 bodom. U 7 kola zabilježili su četiri pobjede i 3 poraza. Postigli su 32 gola, a primili 26. Strijelci su bili: 16 Ivan Svjetličić, 8 Darko Derenj, 3 Marko Miladinović, 2 Nemanja Sudar, 1 Kuzhnini Pastrik, Grigor Marinić i Lovro Skender.



Uz natjecanje u svojoj ligi, klub ih je prijavio i u Županijski kup. Tamo su pružili dobar otpor Slaviji iz Pleternice gdje su većinu vremena igrali egal utakmicu, a na kraju su poraženi s 4-0.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI